Lid worden

 

Proeftrainingen

Gedurende het hele seizoen is het mogelijk lid te worden van onze vereniging. Om te zien of je het echt leuk vindt om te basketballen mag je 3x gratis meetrainen om zodoende te ontdekken of basketbal wel jouw favoriete sport is of wordt en om kennis te maken met de trainers/begeleiders en de andere leden van het team en om de sfeer te proeven.

 

Lid worden

Lid worden van onze vereniging kan op dinsdagavond van 18.30 tot 20.30 uur in de kantine van sporthal ’t Zandje aan de Schimmelweg 202 te Den Haag, waar het bestuur aanwezig is om je tijdens een intake gesprek de nodige informatie over de vereniging te geven (bijvoorbeeld jouw rechten, maar ook jouw plichten) en om je in te schrijven.

Om lid te kunnen worden moet het aanmeldingsformulier volledig worden ingevuld, moet er 1 recente pasfoto ingeleverd worden en de eventuele schuldvrijverklaring als je de afgelopen vijf jaar bij een andere vereniging hebt gespeeld.

Het lidmaatschap van de vereniging wordt aangegaan voor een heel seizoen dat loopt van 1 juli tot 30 juni.

 

Schuldvrijverklaring

Heb je de afgelopen vijf jaar bij een andere vereniging gespeeld, dan moet je bij de penningmeester van je oude vereniging een schuldvrijverklaring laten invullen en bij onze vereniging inleveren.

 

Ooievaarspas

Ben je in het bezit van een zogenaamde Ooievaarspas dan dien je bij het inschrijven de originele pas bij je te hebben en moet je de pas laten scannen om te bezien of hij actief en geldig is.
Over het voordeel van de Ooievaarspas lees je je verder bij Ooievaarspas.

 

Teamindeling

De indeling in teams geschiedt naar gelang je leeftijd (geboortedatum). Zo kennen we de klasse onder 10 jaar (under 10 ofwel U10), onder 12 jaar, onder 14 jaar enzovoorts tot en met de senioren. In het contributieoverzicht kun je nog eens deze indeling zien.

 

Wedstrijdkleding

Als je wedstrijden gaat spelen krijg je een formulier mee om je Jumpers kleding te bestellen.

Lees bij het onderdeel kleding verder over de kosten daarvan.


Laatst gewijzigd: 17-8-2017 20:12:26